Thursday, October 27, 2016

MAKEUP & BEAUTY HAUL | blogmoreworryless





Hey, what's up, hello! So in my first post I decided that I'll show you some of new makeup / beauty products that I've recently bought. Let's get started.


Pozdrav svima! Za svoj prvi post odlucila sam da vam pokazem sminku / beauty proizvode koje sam skoro kupila. Mozemo da pocnemo.



1. VICTORIA'S SECRET BODY MIST








First thing that I've bought few weeks ago is this Victoria's Secret fragrance mist. It was soo hard deciding which one to get, but I choosed Sheer Love. As you can see, it smells like white cotton & pink lily and it smells a-mazing. I love it so much and I'm definitely going to re-purchase it.


Prva stvar koju sam kupila jeste Victoria's Secret mist za tijelo. Izabrala sam Sheer Love, iako je izbor bio ogroman i trebalo mi je 15 minuta da se odlucim haha. Miris mu je cvjetni i savrsen je za ljeto, a i za jesen. Definitivno jedna od omiljenih stvari koju sam kupila.


PRICE / CIJENA : 9 EUR ; 10 $ ; 18 KM
RATING / OCJENA : 9/10

2. CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE 








Next thing that I've bought is Catrice Liquid Camouflage. I've been looking for this product for, I'm not going to lie, for over 6 months. And I finally got it! Every beauty blogger was talking about how good it is so I had to try it. And I'm confirming, It's amazing haha. I got mine in shade 010 which is a little too light for me, but it still works. I barely swatched because it's already spent, so sorry for that.


Sljedeca stvar koju sam kupila jeste Catrice Liquid Camouflage ili ti, tecna kamuflaza. Trazila sam je doslovno 6 mjeseci i napokon sam je pronasla. Sve beauty blogerke su pricale o ovom proizvodu i mogu da potvrdim da je odlican! Svoj sam kupila u nijansi 010 koja je malo svijetla za mene, ali mogu da je koristim. Definitivno ce se naci u buducim favoritima.


PRICE / CIJENA : 3 EUR ; 4$ ; 8 KM
RATING / OCJENA : 10/10


3. GOLDEN ROSE LIQUID MAT LIPSTICK



Now onto the lip products! I've wanted to try a new mat liquid lipstick, so I decided to buy Golden Rose one. I wanted the shade 11, but they didn't have it so I got shade 03. To be honest, this is not really my type of color. It's more purple then pink, but it still kinda works. When it comes to other things, such as texture, I love it. I'm deffo going to get it in other shades. In looooooveeeee.

Sada prelazimo na proizvode za usta! Već duže vrijeme želim da probam neku drugu marku tečnih mat ruževa za usne i odlučila sam se da kupim jedan marke Golden Rose. Htjela sam da kupim neku nude nijansu (11), ali je nisu imali pa sam se odlucila za 03. Da budem iskrena, ovo baš i nije boja koju sam zeljela da kupim, vise je ljubicasta nego roza, ali mogu da je koristim. Sto se tice drugih stvari, tipa teksure, jako mi se dopada. Definitivno cu da kupim u drugim nijansama!

PRICE / CIJENA : 4 EUR ; 3$ ; 8 KM
RATING / OCJENA : 10/10


4. MAYBELLINE BABY LIPS BALM&BLUSH













I love 2 in 1 things, so that's why I got this one haha. It's Maybelline Baby Lips Balm&Blush. I prefer to use it as a blush, since I'm not a huge fan of Baby Lips lip products, but of course you can use it as both. I got mine in shade 01 INNOCENT PEACH. I don't really have much to say about this product. Not bad, lasts quite much & is very easy to carry with you.

Volim stvari koje su 2 u 1 i to je razlog zasto sam kupila ovu haha. Naime, rijec je o Maybelline Baby Lips Balm&Blush-u. Vise volim da ga koristim kao rumenilo, jer nisam neki veliki fan Baby Lips proizvoda za usne, ali naravno mozete da koristite kao oboje. Moj je u nijansi 01 INNOCENT PEACH. Nemam puno da kazem za ovaj proizvod, Dobar je, traje poprilicno dugo i lagan je za nositi. Također da napomenem da nema da se kupi kod nas, ali vjerovatno ce doci uskoro, kao i sve drugo.

PRICE / CIJENA : 3,5 EUR ; 4,5 $ ; 7 KM
RATING / OCJENA : 8 / 10


5. EOS BLUEBERRY ACAI & SUMMER FRUIT 






And the final thing for today's post are my two EOS lip balms. Mine are Summer Fruit & Blueberry Acai. When it comes to smell, I like Summer Fruit more, but they both smell amazing. Everything else is the same. They hydrate the same (pretty well tho) and they feel really soft on the lips. I have to admit that they're a little overrated but I still like them very much haha. 

I posljednja stvar za danasnji post su EOS balzami za usne. Moji su Summer Fruit i Blueberry Acai. Što se tiče mirisa, Summer Fruit mi je bolji, ali oba mirisu predivno. Sve drugo je potpuno identicno. Hidratacija je ista (poprilicno dobra) i jako su mekani na usnama. Moram da priznam da su malo previse 'popularni', ali ipak mi se jako dopadaju. Mogu da se kupe u DM-u, mada sam ja svoje kupila u Americi gdje su dosta jeftiniji.

PRICE / CIJENA : 5,5 EUR ; 3$ ; 12 KM
RATING / OCIJENA : 8 / 10








And that's it for my first post! I truly hope you enjoyed it. Till the next time...

I to je to za moj prvi post! Nadam se da vam se dopao i vidimo se u sljedećem. Ćao!


CONTACT : blogmoreworryless@gmail.com

2 comments:

  1. Jako mi se svida tvoj blog. Od feeda,slika do stila pisanja. Samo nastavi tako :)

    Pogledaj moj blog: https://chiarabeautytreasury.blogspot.hr

    ReplyDelete